Iroda és postacím: 1221 Bp., Leányka u. 38. VI. 39.
Tel/fax: 229-0113
E-mail: szekely[kukac]sugallat.hu
English
 

Benkó István Zsolt

Beosztás
: ügyvezető, közbeszerzési szakértő
Munkaterület: közbeszerzés, projektmenedzsment

1993-ban szereztem okleveles agrármérnöki diplomát a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen. Egyetemi tanulmányaim alatt a Haltenyésztési Tanszéken végeztem kutatómunkát, melynek eredményeként első helyezést nyertem a XXIII. OTDK-n (Az első mitotikus osztódés gátlásával kiváltott ginogenezis az Afrikai harcsa (Clarias gariepinus) fajon).

Egy évet töltöttem kutatóként az MTA Balatoni Limnológiai Kutatóintézetében, Tihanyban, majd két évig a Haltermelők Országos Szövetségénél dolgoztam. A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Agrárgazdasági Phare Programirodáján, majd a Területfejlesztési Phare Irodán programmenedzserként, illetve programvezetőként Phare programok előkészítését, lebonyolítását végeztem.

2001. óta már teljes munkaidőben a Sugallat '96 Bt, illetve az átalakulás óta (2005. október) már Sugallat Kft. ügyvezetőjeként és vezető tanácsadójaként folytatok le uniós illetve magyar jog szerinti közbeszerzési eljárásokat, készítek pályázatokat. 2015-ig hivatalos közbeszerzési tanácsadóként (nyt. 376), 2016-tól pedig független akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóként (lajstromszám: 00247) működöm.

2000-ben növényvédelmi szakmérnöki képesítést szereztem. A Nemzetközi Bankárképző Központ és a NEI közös szervezésében elvégeztem a Strukturális Alap Menedzser-képzést, valamint a FIDIC-továbbképzést.

2002-2004 között az ELTE Jogi Továbbképző Intézetének jogi szakokleveles mérnök posztgraduális szakára jártam, szakdolgozatomat közbeszerzési jogi kérdésekről készítettem. Fontosnak tartom, hogy mindig új ismereteket szerezzek.

Gyerekkorom óta vonz a vitorlázás, amelyet húszéves korom óta aktívan űzök.
A magyar belvízi vitorlás és motoros hajóvezetői engedély mellett a parttól számított 200 tengeri mérföldig érvényes hajóvezetői jogosítványt is megszereztem. Jelenlegi célom a korlátlan jogosultság elérése és a nem túl távoli jövőben átkelés az Atlanti Óceánon.
A vitorlázás számomra a természet közelségét, a csönd szépségét, a víz és a szél erejének csodálatát és munkába fogásának örömét jelenti.

A cég alapítójaként, tulajdonosaként és vezetőjeként a korrekt partneri viszont tartom a legfontosabbnak mind a megrendelők, mind a munkatársaim irányában.

vissza